The story

MUSIC IS THE SPIRIT, SMILING IS THE WAY TO DO IT!

La început, a fost ideea. Era frumoasă și ne-a făcut să… zâmbim. Așa s-a născut HaHaHa Production.

Ideea le-a plăcut și altora. Au zâmbit și ei, iar apoi ni s-au alăturat. Acum suntem o echipă mare, care zâmbește și creează: ne întrecem în entuziasm, luptând pentru una și aceeași pasiune.

Împreună, am ajuns să facem mai mult decât muzică. Piesele noastre sunt povești care trebuie spuse mai departe. Povești menite să ne ducă și pe noi mai departe, pentru că resursele, experiența și talentul nostru cresc într-o zi cât ale altora într-un an. Mai ales că alegem numai proiecte care ne surâd. Suntem efervescenți și autentici. Ne place să creăm, să inventăm. De asta o să apreciem mereu și ce-am făcut ieri, și ce-o să facem mâine.

Povestea HaHaHa Production e scrisă pe un portativ complex, mereu din același studio și mereu de oameni care, cu zâmbetul pe buze, adaugă în fiecare zi câte o nouă notă, muzicală sau personală, oferind lumii spectacol, personaje și trăiri. De fiecare dată altele, de fiecare dată mai bune.

Muzica e energie atât pentru cei care o fac, cât și pentru cei care o ascultă, de aceea, la HaHaHa Production, ziua începe energic, odată cu primul sunet din studio.

Noi, cei de la HaHaHa, facem muzică, nu piese sau artiști. Facem muzică bună, de stare, pe care s-o trăiești. Credem în energia sunetului și în puterea ei de a în-cânta. Știm să purtăm sunetele departe, la publicul cel mai numeros. Și suntem hotărâți să-i cucerim zâmbetele prin muzică. În fond, la asta se reduce activitatea noastră.

Afirmăm pasiunea, talentul, emoția, ideile și visurile și credem în oameni.